Top-styling bij photoshoot

Fabrikant Pret! E-mailadres
Array
Prijs€ 227,50
Korting
Bedrag BTW€ 39,48

Deze stylingdienst is geknipt voor jou als je geen tijd hebt, niet weet wat je moet doen, andere belangrijke zaken aan je hoofd hebt, druk met de kinderen bent, al moe van het opruimen bent etc. Maar ook als je gewoon lekker achterover wilt leunen. Laat mij het werk maar doen!  

Ik ben gedurende de hele photoshoot aanwezig in jullie woning en zorg ervoor dat elke ruimte er top uitziet en de fotograaf direct aan de slag kan om de mooiste foto's te maken.
Elke ruimte maak wordt fotoklaar gemaakt door nog wat laatste dingetjes op te ruimen, bedden op te maken en het geheel mooi af te stylen met accessoires. Hierbij maak ik gebruik van meegebrachte woonaccessoires zoals kussens, plaids, kandelaars, bloemen en fraaie versproducten zoals fruit, bolbroden, borrelhapjes en taart.

Ik zal wél een beroep op je doen bij het verplaatsen enkele items als dat voor de foto beter is. Uiteraard worden ook de bijkeuken en tuin in orde gebracht en bepaal ik met de fotograaf de beste posities waarbij ik hem/haar wijs op mooie details en bijzonderheden van het huis. 

Tijdsbesteding maximaal 3 uur.

Regio Eindhoven, Helmond, Son en Breugel, Mierlo, Geldrop. Overige locaties op aanvraag.

Let op: bij een grotere woning met meerdere (bad)kamers en buitenruimtes wordt een aangepaste prijs geoffreerd. Veelal betreft het een XL-photoshoot van ca. 5 uur.

 

 

 

 

 

Verzendinformatie

Verzending op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Buspost: € 4,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice

Inloggen of creëer een account