Tips & Advies Thuis

Fabrikant Pret! E-mailadres
Array
Prijs€ 97,50
Korting
Bedrag BTW€ 16,92

Bij Tips & Advies Thuis kan je na onze afspraak zelf aan de slag met het aanbrengen van veranderingen. Persoonlijk ben ik geen voorstander van "alles wit verven", want dan haal je vaak de ziel uit een woning, maar een wat neutralere kleur zou toch een advies kunnen zijn. Dus boek deze afspraak vooraan in het verkoopproces, dan heb je wat ruimer de tijd om de klusjes uit te voeren.
Deze afspraak is ook fijn om jullie situatie te kunnen schetsen; moet er veel of weinig gebeuren, zijn we op de goede weg, wat moet écht weg en wat kan blijven staan.

Ik kom naar jou toe en loop samen met jou door de woning heen. Hierbij geef ik direct tips en adviezen die je achteraf ook nog krijgt toegestuurd per email. Alle ruimtes en aspecten komen aan de orde; cosmetische én technische. Ik zal helpen met het loslaten van je eigen smaak en te kijken als een koper.  

Eventueel kunnen we deze afspraak ook virtueel laten plaatsvinden. Dan spreken we elkaar telefonisch en laat jij je huis zien door middel van Whatsapp video-bellen en/of foto's. Dat is uiteraard heel handig als je liever geen (vreemd) bezoek thuis ontvangt. 

Tijdsbesteding maximaal 1 uur

Regio Eindhoven, Helmond, Mierlo, Geldrop, Son en Breugel. Overige locaties op aanvraag.

 

 

 

 

Verzendinformatie

Verzending op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Buspost: € 4,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice

Inloggen of creëer een account