Puntjes op de i

Fabrikant Pret! E-mailadres
Array
Prijs€ 97,50
Korting
Bedrag BTW€ 16,92

Je bent er klaar voor. Denk je. De woning is goed opgeruimd; er zijn dingen weggegooid en weggegeven en ook heb je alvast wat in verhuisdozen gedaan. Het ziet er goed uit, maar het echte "mooi maken" is niet jouw ding. En dan kies je voor deze Puntjes op de i styling door mij!

Ik kom graag voor last minute styling en zet de puntjes op de i zodat je woning er tip top uitziet. Dit is heel handig vlak voor de fotograaf komt, er een bezichtiging plaatsvindt of als je "open huis" houdt.

Alle ruimtes worden gecheckt en waar nodig gestyled, met gebruikmaking van o.a. mooie plaids en kussens. Sfeer, dat wil een potentiële koper zien! Hierbij maak ik ook gebruik van verse producten zoals bijvoorbeeld gebakjes en bloemen om een fijn sfeertje te creëren. Deze worden apart in rekening gebracht en blijven bij jou achter. Indien nodig maak ik ook gebruik van kussens en plaids die voor minimaal 2 maanden gehuurd kunnen worden, wat handig is omdat er waarschijnlijk meerdere bezichtigingen zullen gaan plaatsvinden.  

Tijdsbesteding ca. 1 uur

Regio Eindhoven, Helmond, Son en Breugel, Mierlo, Geldrop. Overige locaties op aanvraag.

 

 

 

Verzendinformatie

Verzending op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Buspost: € 4,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice

Inloggen of creëer een account