Spreien

E-mailadres
Array
Prijs€ 40,00
Korting
Bedrag BTW€ 6,94

Dit product is nog in ontwikkeling, evenals de huurvoorwaarden, er kunnen geen rechten worden ontleend aan onderstaand.

Spreien zijn in diverse maten en kleuren beschikbaar om te huren voor de photoshoot en/of de periode dat je woning te koop staat.
Er zal in overleg de juiste sprei voor het betreffende bed gekozen worden. De meeste zijn lekker ruim zodat je het drukke of ietwat gekreukte dekbedovertrek mooi kunt bedekken tijdens een bezichtiging of open huis. Je slaapkamer ziet er zodoende altijd netjes uit! 

Een eenpersoonssprei kan je uiteraard op een eenpersoonsbed leggen, maar ook kan je dit formaat gebruiken om over het voeteneinde van een groter bed te leggen. Daarmee ziet het bed er meteen al een comfortabeler uit. Heel handig om drukke kinderdekbedden mee te verdoezelen! 

Een grote sprei past perfect op een tweepersoonsbed. Samen met een paar sierkussens maak je in een handomdraai van je gewone slaapkamer een hotelsuite. En wie wil dat nou niet? De potentiële koper zal positief beïnvloed worden bij dit beeld! 

Huurperiode is 2 maanden
Genoemde prijs is per sprei


Aankoop van artikel na huurperiode is mogelijk, reeds betaalde huur wordt in mindering gebracht op de nieuwprijs (varieert).
Huurartikelen zijn altijd in perfecte en schone staat. 
Bij schade in welke vorm dan ook (rooklucht, vlekken, beschadiging, etc.) wordt de helft van de nieuwwaarde in rekening gebracht.
Huur kan plaatsvinden na ondertekening van de huurvoorwaarden (op aanvraag).

 

Verzendinformatie

Verzending op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Buspost: € 4,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice

Inloggen of creëer een account