Kussens

Fabrikant Pret! E-mailadres
Array
Prijs€ 22,50
Korting
Bedrag BTW€ 3,90

Dit product is in de ontwikkelfase, evenals de huurvoorwaarden, er kunnen geen rechten aan ontleend worden aan onderstaande. 

Kussens kan je écht overal inzetten om sfeer te maken in je te koop staande woning. Van bank tot bed tot tuinmeubels, overal brengen ze vrolijkheid of luxe! Met kussens maak je je woning snel klaar voor een bezichtiging of open huis. 

BinnenPret Wonen heeft een keur aan hoezen te huur, en wat er niet is, kan op korte termijn geregeld worden. Samen zoeken we de juiste kleuren en vormen die passen bij de kamer waar ze gebruikt gaan worden. In kinderkamers zijn effen hoezen meestal het beste om het beeld wat rustiger te maken, terwijl logeer- of zolderkamers vaak wel wat meer pit en kleur kunnen gebruiken. 

Ibiza-stijltje, strakke strepen, vrolijke bloemen, goudtinten, velours .... het kan allemaal; samen bepalen we wat het beste past.

Huurperiode is 2 maanden
Genoemde prijs is per kussenAankoop van artikel na huurperiode is mogelijk, reeds betaalde huur wordt in mindering gebracht op de nieuwprijs (varieert).
Huurartikelen zijn altijd in perfecte en schone staat. 
Bij schade in welke vorm dan ook (rooklucht, vlekken, beschadiging, etc.) wordt de helft van de nieuwwaarde in rekening gebracht.
Huur kan plaatsvinden na ondertekening van de huurvoorwaarden (op aanvraag).

 

Verzendinformatie

Verzending op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Buspost: € 4,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice

Inloggen of creëer een account