VERHUUR STYLING-PRODUCTEN

Artikel is nog in de maak, je kunt aan onderstaande geen rechten ontlenen. 

Stel, je houdt niet van accessoires in je huis, maar om de sfeer te creëren die het merendeel van potentiële kopers aanspreekt blijken deze onontbeerlijk .... dan heb je natuurlijk niet zo'n zin om hier geld aan uit te geven. 
Stel, je vindt dat je voldoende spullen hebt, maar voor bezichtigingen en een open huis zijn ándere accessoires wel mooier .... dan wil je die eigenlijk wel graag gebruiken.
Stel, je gaat in je nieuwe woning heel andere kleuren gebruiken ..... dan ga je geen nieuwe accessoires meer kopen die in het te verkopen huis passen.

De oplossing is simpel: huur de door BinnenPret toegepast styling-producten! 

Superhandig voor de komende maanden waarin de fotoreportage wordt gemaakt, bezichtigingen gaan plaatsvinden of zelfs een Open Huis georganiseerd wordt. Op basis van jouw snapshots via email of whatsapp bepaal ik welke artikelen goed passen en neem ik deze mee bij het stylen van je woning. Hierdoor zijn jij en je huis op alles voorbereid; een mooi gestyled huis is een hoop stress minder. Wie wil dat nou niet??

Het huren van plaids, kussens, spreien, vazen en zijden bloemen is altijd in combinatie met een stylingopdracht, geen losse verhuur mogelijk. 

Resultaten 1 - 1 van 1

Verzendinformatie

Verzending op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Buspost: € 4,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice

Inloggen of creëer een account