Bloemen

Fabrikant Pret! E-mailadres
Array
Prijs€ 7,50
Korting
Bedrag BTW€ 1,30

Dit product is in de ontwikkelfase, evenals de huurvoorwaarden, er kunnen geen rechten aan ontleend worden aan onderstaande. 

Wat is een interieur zonder bloemen? Niks toch? Met bloemen creëer je direct sfeer in huis. Dit kan met een paar bloemen in een bijpassende vaas maar zeker met een groots en vrolijk boeket.

BinnenPret werkt met bloemen van zijde die vaak niet van echt te onderscheiden zijn, zó mooi. Ze geven een wat saaie kamer direct het juiste kleuraccent. Een mooie bos op het aanrecht, kookeiland of eettafel doet ongelooflijk veel bij binnenkomst in de (woon)keuken; dat is toch dé plek waar de koper sfeer verwacht. Een enkele fraaie bloem op een werkkamer kan een verzachtende toevoeging zijn op het zakelijke karakter van de ruimte. Uiteraard zijn zijde bloemen heel handig om te gebruiken in een slaapkamer of badkamer; geen omkijken naar en toch altijd een kleuraccent en gezelligheid. 

 

Huurperiode is 2 maanden
Genoemde prijs is per bloem

Aankoop van artikel na huurperiode is mogelijk, reeds betaalde huur wordt in mindering gebracht op de nieuwprijs (varieert).
Huurartikelen zijn altijd in perfecte en schone staat. 
Bij schade in welke vorm dan ook (rooklucht, vlekken, beschadiging, etc.) wordt de helft van de nieuwwaarde in rekening gebracht.
Huur kan plaatsvinden na ondertekening van de huurvoorwaarden (op aanvraag).

Verzendinformatie

Verzending op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Buspost: € 4,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice

Inloggen of creëer een account