Oker-Cereal-Roze Oker-Cereal-Roze-2 Madeliefje-achterkant

Tasje Oker Cereal

Fabrikant Pret! E-mailadres
Array
Prijs€ 19,00
Korting
Bedrag BTW€ 3,30

De bijzondere kleurencombinatie geeft een warme uitstraling aan dit gehaakte tasje. En wat is het een makkelijk ding om te gebruiken, superhandig! Je portemonnee, lippenstift, telefoon, sleutels passen er makkelijk is. Fijn om even mee naar de winkel of markt te gaan en een tijdschrift te gaan kopen (die past er precies in). Het tasje is ook fijn om te gebruiken voor je lunch naar kantoor of voor wat lekkers onderweg.  

En wat nou zo leuk is? Je krijgt er een madelief-broche bij! Zomaar, omdat het kan. Je kunt 'm op het tasje laten zitten maar natuurlijk overal op spelden waar jij het leuk vindt. Ook deze heb ik met veel plezier zelf gemaakt van wolvilt en het speldje is er aan vast genaaid.

Handgehaakt van 100% katoen en het tasje sluit met een lusje om de BinnenPret-knoop wat natuurlijk handig is omdat hij zo mooi dicht blijft. Alle tasjes zijn ca. 27 x 27 cm (zonder hengsels) maar kunnen dus wel iets afwijken omdat ze met de hand gemaakt zijn. Dat is de charme van uniek handwerk, toch?Het tasje wassen kan wel, maar op lage temperatuur en liever niet te vaak i.v.m. de houten knoop. Het madeliefje moet je er dan ook even afhalen hoor, want dat houdt niet van water en zeep! 

Verzendinformatie

Verzending op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Buspost: € 4,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice

Inloggen of creëer een account