Lila-Oudroze-3 Lila-Oudroze-2 Lila-Oudroze-1 Madeliefje-achterkant7

Tasje Lila Oudroze

Fabrikant Pret! E-mailadres
Array
Prijs€ 19,00
Korting
Bedrag BTW€ 3,30

Wat is dit een heerlijk tasje om even een paar spulletjes in mee te nemen! Je portemonnee, lippenstift, telefoon, sleutels enzovoort. Handig om even naar de winkel of markt te gaan of een tijdschrift te gaan kopen, want die past er precies in. En dan naar het eerste-het-beste bankje in de buurt lopen voor wat me-time. Het tasje is ook fijn om te gebruiken voor je lunch naar je werk of voor wat lekkers onderweg voor de kinderen.  

En wat nou zo leuk is?? Je krijgt er een madelief-broche bij! Voor op het tasje, maar deze kan ook op je kleding gespeld worden hoor, doe er maar mee wat je wilt. Ook deze heb ik met veel plezier zelf gemaakt van wolvilt en het speldje is er aan vast genaaid.

Handgehaakt van 100% katoen en het tasje sluit met een lusje om de BinnenPret-knoop wat natuurlijk handig is omdat hij zo mooi dicht blijft. Alle tasjes zijn ca. 27 x 27 cm (zonder hengsels) maar kunnen dus wel iets afwijken omdat ze met de hand gemaakt zijn. Dat is de charme van uniek handwerk, toch?

Het tasje wassen kan wel, maar op lage temperatuur en liever niet te vaak i.v.m. de houten knoop. Het madeliefje moet je er dan ook even afhalen hoor, want dat houdt niet van water en zeep! 

Verzendinformatie

Verzending op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Buspost: € 4,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice

Inloggen of creëer een account