Verkoopstyling & Interieuradvies

  • Lees: 676 keer

2020023 Christy 29 klein   

VERKOOPSTYLING

Gaat jullie huis in de verkoop en worden er binnenkort foto's gemaakt voor bijvoorbeeld Funda? Dan is er werk aan de winkel, of je nu een vol of opgeruimd huis hebt. Het "verkoopklaar maken" maken van een woning is iets om zorgvuldig aan te pakken en vooral de foto's, video en 360-graden registratie moeten echt perfect zijn om indruk te maken op internet en in de brochure.

Verkoopstyling is een specialisme binnen het interieuradvies. De woning wordt niet voor de bewoner mooi gemaakt maar voor een ander. Een ander die we niet kennen. Zaak is om het huis zo goed mogelijk op de foto te krijgen, maar wat is goed? Wat wil een potentiële koper zien? 

Ruimte, vloeroppervlakte en licht zijn in ieder geval belangrijk, maar juist óók de bijzonderheden van de woning, een fijne sfeer en de mogelijkheden.

Op verschillende manieren kan ik jou helpen om de woning zo goed mogelijk te presenteren.
Met vooraf tips & advies aan huis waarmee je zelf aan de slag kunt of de uitvoering van styling voordat de fotograaf komt.
Ik werk ook graag tijdens de photoshoot, dan sla je dus 2 vliegen in 1 klap: zowel jij als de fotograaf zullen blij zijn met mijn komst want elke ruimte wordt door mij fotoklaar gemaakt. Ik let op zicht- en looplijnen maar ook op de kleinste details en gebruik mijn woonaccesoires waar nodig.
Dus van een kort en bondig advies tot een "house take over" waarbij je zelf alleen hoeft op te ruimen en ik de gehele styling en presentatie voor mijn rekening neem. 

Hoe mooier je huis wordt gepresenteerd op internet, hoe meer bezichtigingen zullen plaatsvinden, hoe sneller de woning wordt verkocht en wellicht is ook de opbrengst hoger! 

Staat je woning al langere tijd te koop en is er weinig belangstelling? Overweeg dan om een nieuwe fotoreportage te laten maken waarbij ik de styling verzorg. Een prijsdaling is al gauw € 10.000 .... Dan is verkoopstyling een goedkopere oplossing, toch?!

 

Oja, wees niet bang dat ik je alles wit laat schilderen of de boel leeg laat halen! Zoals gezegd, de kijker wil ook sfeer kunnen proeven en zich al een beetje kunnen thuis voelen in jullie huis. 

Dit werk doe ik in opdracht van zowel makelaars als particulieren. Sinds maart 2017 werk ik hiervoor nauw samen met o.a. topfotografe Daniëlle Verbeek van Perfectief Fotografie. Ook werk ik regelmatig met fotografen van Zibber, Topr en Zien24.

Voorbeelden van mijn werk zie je hier.

Via de webshop kan je kiezen uit een drietal "styling-pakketten". Kijk even wat het beste bij jou past, bestel online en ik neem direct contact op om de werkwijze in detail te bespreken.
We gaan samen voor het beste resultaat, bij de makelaar, op Funda en op social media! 

 

 

 

Interieuradvies

20180613 Karthuizerserf 5 bedbloem bUiteraard geef ik ook nog "gewoon" interieuradvies! Dus ook als je niet gaat verhuizen, kom ik je graag helpen met zowel kleine als grote aanpassingen van je interieur.
Dat doe ik op een coachende manier. Ik lever geen zo-moet-het-want-dat-is-hip-advies maar ga het gesprek met je aan. Ik wil weten waarnaar je op zoek bent, waarom jij het interieur wilt veranderen, wat jij mooi vindt bij een ander maar thuis niet durft toe te passen.
Ik prikkel je misschien om uit je comfortzone te stappen, maar wil vooral een interieur creëren waarin jij je thuisvoelt, dat past bij je wensen en huidige levensfase. Kleuren, stoffering, meubels, accessoires, verlichting, indeling: alles kan aan bod komen!

Mail of bel me gerust voor meer informatie! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-15268827

Tot gauw?
Christy

Abonneren op deze RSS feed

Verzendinformatie

Verzending op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Buspost: € 4,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice

Inloggen of creëer een account