Uncategorised

Uncategorised

Algemene voorwaarden verkoopstyling

over ons

30 x 20 cmBinnenPret Wonen is ontstaan uit Christy's passie voor lichte, frisse, vrolijke en opgeruimde interieurs. Interieuradvies geeft BinnenPret Wonen al sinds 2006 en vanaf 2009 werd de webshop daar een leuke aanvulling op. 

Het jaar 2017 stond in het teken van verandering; Christy werd gevraagd om de styling te verzorgen bij fotoshoots voor een makelaar voor hun brochures en vermelding op Funda.nl. Met enorm veel enthousiasme is ze daarmee aan de slag gegaan en het aantal opdrachten groeit nog steeds. Ook wordt het gebied waarin ze werkzaam is uitgebreid, verder de regio in! 

Enige persoonlijke informatie voor wie het leuk vindt om te weten: ik ben geboren in 1964 onder het sterrenbeeld Vissen in Vlaardingen, opgegroeid en mijn eigen levenspad gezocht in de Achterhoek waarna ik in 1986 de liefde gevolgd ben naar Noord-Brabant.

Het geluk was aan onze kant en ik werd in 1993 moeder van een geweldige zoon. Ik heb altijd gewerkt in ondersteunende beroepen zoals directie-secretaresse, commercieel directie-assistente en ambtelijk secretaris van een ondernemingsraad. Het werken "buiten de deur" en BinnenPret combineer ik met het gezinsleven en vrijwilligerswerk bij scouting. Ik word erg blij van boswandelingen met onze hond (een Grand Basset Griffon Vendéen), fijne samenwerking met collega-ondernemers, soepelverlopend interieuradvies en natuurlijk gave interieur-fotoshoots! 

logo & foto's

Het is niet toegestaan om het logo van BinnenPret en de op de website getoonde foto's en teksten zonder mijn medeweten te gebruiken, voor welk doeleinde dan ook. 

Mail gerust even je aanvraag en vertel wat je van plan bent met het beeldmateriaal. Als het nodig is, kan ik je waarschijnlijk aan high resolution materiaal helpen zodat je een mooie productie kunt maken.

Maar zoals gezegd; graag even contact zodat ik wel of geen akkoord kan geven voor publicatie. Dank voor je begrip en medewerking!

zien & gezien worden

Wil je BinnenPret in het zonnetje zetten door er een positief stuk over te publiceren in de media of een kort & krachtige vermelding te geven in een blog of (online) magazine? Dan is dat is zeer welkom; we laten ons graag op zoveel mogelijk plekken zien! Laat maar weten welke input je wilt ontvangen.

BinnenPret heeft een eigen facebookpagina; soms actief, maar soms ook wat minder; volg het maar! 

De zakelijke gegevens van BinnenPret en de afspraken voor het gebruik van fotomateriaal en het logo tref je elders onder "Info" aan.

 

names & numbers

Alle zakelijke info:

BinnenPret!
Kamer van Koophandel Eindhoven: 17191390
BTW Identificatienummer: NL001544396B27
Eigenaar: Christy van Rij
Telefoonnummer: 06-15268827
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   
Vestigingsadres: Neerwal 82, 5708 ZA Helmond

Bank: Knab
IBAN: NL76KNAB0725666498
BIC: KNABNL2H

 

 

 

names & numbers (2)

Alle zakelijke info:

BinnenPret!
Kamer van Koophandel Eindhoven: 17191390
BTW nummer: 123429559.B01
Eigenaar: Christy van Rij
Telefoonnummer: 06-15268827
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   
Vestigingsadres: Neerwal 82, 5708 ZA Helmond

Bank: Knab
IBAN: NL76KNAB0725666498
BIC: KNABNL2H

 

404

404: Niet Gevonden

Sorry, maar de content die je zocht kan niet gevonden worden

Verzendinformatie

Verzending op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Buspost: € 4,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice

Inloggen of creëer een account