Zó jammer dit!

  • Lees 29 keer

Oh wat jeuken mijn handen bij het zien van deze foto's.

Wat jammer dat de verkopers niet zo goed wisten wat ze moesten doen, dat de fotograaf er niks van gezegd heeft en dat de makelaar deze foto's goedgekeurd én gepubliceerd heeft. Gemiste kansen dus, zonde!
De verkopers verdienen beter, ze mogen een toppresentatie verwachten. Met mij erbij was er geen prullenbak, dode plant, kledingrek, stofzuiger, wc-borstel etc. in beeld gekomen!

Kijk, sommige woningen zijn gewoon gedateerd of niet (zo goed) onderhouden en je zou kunnen denken dat dat soort woningen niet mooi te krijgen zijn. Maar niets is minder waar, want ook dán kan ik het verschil maken door ervoor zorgen dat het zo goed mogelijk wordt gefotografeerd en storende elementen niet in beeld komen. Ik verplaats meubels en spullen, maak gebruik van sfeervolle accessoires, overleg met de fotograaf om het beste beeld te maken en ontzorg daardoor de verkoper. En waarschijnlijk ook de makelaar. Soms is het goed om een nieuwe fotoshoot doen, met mij erbij, om een 2e eerste indruk te maken. Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Verzendinformatie

Verzending op dinsdag en vrijdag
Met track & trace
Pakket: € 6,25
Buspost: € 4,25
Betaalservice: € 19,25
Outside the Netherlands: rate on request

Betaalwijzen

iDeal
Bancontact / MrCash
Overschrijving vooraf
Betaalservice

Inloggen of creëer een account